Onze klanten de service bieden die ze verdienen, daar gaan we elke dag voor. Mooie woorden van tevreden klanten? Die maken onze dag goed! Zowel voor particulieren als ondernemingen mochten we al mooie projecten realiseren. Hieronder bieden we een overzicht van onze realisaties. Wil je meer informatie? Neem dan gerust even contact met ons op.

Solar Power Partners Shape

Onze tevreden klanten

“Na een aangename eerste gesprek hebben we steeds correcte en duidelijke informatie gekregen. Er was een probleem met de het type zonnepanelen dat we besteld hadden, maar SolarPower Partners heeft ons een gepaste en correcte oplossing voorgesteld.”

- Familie Falsche, Gent

“Zeer professioneel en betrouwbare firma. Verkoper kwam ter plaatse om de situatie tot in de puntjes na te kijken. Nadien ontvingen we een offerte op maat uit, volledig naar onze wens. Ook de mensen die de panelen kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en meer dan professioneel. Nadien werden we door de mensen op kantoor eveneens goed begeleid bij de aanvraag van onze premies. Ik zou hen zeker aanbevelen.”

- Familie Deock, Lombardsijde

“Zeer goede firma! voorbereiding was top zowel als afwerking en dienst na verkoop. Technisch betrouwbaar en houdt rekening met esthetiek!! Niets op aan te merken!”

- De heer Jurgen, Gistel

"Zeer goed, installatie verliep vlekkeloos. Alles goed opgevolgd."

- Familie De Fonvent, Koksijde

"Contact met de verkoper was professioneel maar tegelijk aangenaam. Plaatsing was binnen de maand & de keuring was geregeld binnen de week na installatie. Ook de regeling met de netbeheerder verliep vlekkeloos. Zeer waardige installateur tussen de sommige 'cowboys' in deze materie."

- Familie Catteeuw, Oostduinkerke

"Vertegenwoordiger kwam ter plaatse kijken zodat alles technisch haalbaar was in tegenstelling tot een offerte sturen op afstand zonder bezoek. Zeer goede uitleg gekregen en hulp nadien om de premie aan te vragen. Zeer mooie installatie en tevreden klant!"

- De heer Rudy, Oudenaarde

“De installatie werkt perfect heel tevreden van jullie werk en opvolging.”

- Verhaeghe J.M., Grimbergen

“Oranje is de kleur van ons huisstijl maar sinds kort kleuren we ook wat groen! 🍃 Duurzaam ondernemen, mooie woorden die voor ons ook van betekenis zijn. We willen graag ons steentje bijdragen en kiezen meer en meer bewust voor ons partners, en dit op elk niveau. We kopen al langere tijd aan bij lokale ondernemers, sorteren en recycleren onze afval nauwkeurig en vanaf vandaag kiezen we ook bewust voor groene stroom. 🔆 120 zonnepanelen vangen sinds kort zonlicht op de daken van ons uitvaartcentrum De Singel in Sint-Niklaas. Op die manier willen we maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij dragen bij, graag en bewust, en zullen dit blijven doen. Als we dit met ons allen doen hopen we op een mooiere toekomst voor de volgende generaties…“

- Was Uitvaartplanner, Sint-Niklaas

“Ben van onze installatie heel content. Werkt al meer dan 2 jaar foutloos en heeft meer opgebracht dan voorspeld.”

- Frankenstein T., Beveren-Waas

“Wij zijn zeer tevreden klant van deze firma, prima plaatsing, deskundig personeel, zeer goede kwaliteit zowel van de zonnepanelen als de omvormer. Werden zeer goed beleleid bij onze keure! Uitstekenede service! Zeker een aanrader!”

- De Jonge Denise, Sint-Pauwels

“Deze firma is zeker een aanrader voor met samen te werken. Ze zijn zeer correct in het nakomen van de afspraken. Ze vertellen geen opdringerige verkooppraatjes. Verkoop, plaatsing en opvolging zijn dik in orde!!”

- Stevens G., Buggenhout

“Professionele mensen, die luisteren en voldoen aan de wensen van de bouwheer. Onze vraag was: installeer zodat je ze niet ziet vanuit tuin of vanop straat en is wonderwel gelukt. Ook prijs kwaliteit zitten ze goed. Een aanrader.”

- Timmermans G., Liedekerke

Solar Power Partners Shape
COMMERCIAL PICTURE 4 1

Hoe kunnen we
helpen?

COMMERCIAL PICTURE 4 1

Vraag uw gratis
offerte aan