Tot 40 jaar all-in garantie
Zonnepanelen met Tier 1-rating
Bespaar op je energiefactuur
Verklein je ecologische voetafdruk

Minder betalen voor je elektriciteit? Dan zijn zonnepanelen dé oplossing. Je wekt er niet alleen zelf elektriciteit mee op, het is ook een duurzame investering die je snel terugverdient. SolarPower Partners levert kwalitatieve zonnepanelen van het gerenommeerde merk Sunpower.

Aangezien wij Elite Partner zijn bij Sunpower, kan je rekenen op scherpe prijzen en een vlotte dienst na verkoop!

Solar Power Partners Shape Zonnepanelen

Op zoek naar een deskundige installateur van SunPower zonnepanelen?

Kwaliteit en eerlijkheid staan centraal bij alles wat SolarPower Partners onderneemt. We gaan voor onze klanten op zoek naar de beste oplossing voor elke energiebehoefte, binnen elk budget. Heb je nood aan advies voor je overgaat tot de aankoop van zonnepanelen? Dan zit je goed bij ons.

We hebben zeven vestigingen die verspreid zijn over heel Vlaanderen. Doordat we onze panelen in groep aankopen, staan we gekend om onze scherpe prijzen.

Solar Power Partners Shape
Sunpower elite dealer and 40years
SolarPower Partners kiest voor Sunpower

Als Elite Partner van SunPower garanderen wij onze klanten scherpe prijzen en een vlotte dienst na verkoop. Al sinds 1985 is SunPower gerenommeerd leverancier van zonnepanelen. Deze zonnepanelen breken alle records wat efficiëntie betreft. Geen wonder dus dat SolarPower Partners bewust voor SunPower kiest.

Nog redenen nodig om voor SunPower te kiezen?

 • SunPower produceert sinds 1985 en heeft sindsdien al 30.000.000 zonnepanelen geleverd
  SunPower zet bewust in op onderzoek en ontwikkeling. Verder heeft deze innovatieve onderneming meer dan 1000 patenten. Niemand heeft dus het recht om deze technologie na te bouwen. Dit leidde ertoe dat SunPower kon uitgroeien tot een financieel krachtig bedrijf dat bovendien over een Tier 1-rating beschikt.
 • SunPower is partner van multinational Total, één van de grootste energiebedrijven ter wereld
  Dankzij de garanties die Total kan bieden, beschikt SunPower over een solide financiële basis. Zo is het in staat om blijvend in te zetten op aantrekkelijke voorwaarden en garanties.
 • SunPower is baanbrekende innovatieve leider in efficiënte PV-technologie
  Vanuit het hoofdkantoor in Genève zet SunPower hoog in op continue innovatie door onderzoek en ontwikkeling. Zo kan deze onderneming volgende mooie voorwaarden bieden:
  • van 25 tot 40 jaar productiegarantie
  • van 25 tot 40 jaar opbrengstgarantie
  • van 25 tot 40 jaar servicegarantie
 • SunPower is Cradle to Cradle Certified™
  Dankzij dit certificeringsprogramma worden alle producten die SunPower produceert, onderzocht op veiligheid voor mens en milieu. Daarnaast wordt ook gecontroleerd of alle ontwerpen aangepast zijn voor toekomstig gebruik en of de productie duurzaam verloopt.
Solar Power Partners Shape

SunPower Maxeon

Deze krachtige zonnepanelen zijn bestand tegen zeer extreme omstandigheden zonder aan prestatievermogen in te boeten. Ze beschikken over gepatenteerde metalen dragers die buigen waar andere dragers breken. Zo gaan ze niet alleen jarenlang mee, ze leveren je gedurende de eerste 25 jaar ook 35% meer energie op dan conventionele zonnepanelen. De Maxeon zonnepanelen zijn iets duurder, maar ze zijn hun geld meer dan waard. Na 25 jaar haal je nog 92% rendement uit deze panelen.

SunPower Performance

De SunPower Performance zonnepanelen zijn niet alleen uiterst betrouwbaar, ze zijn ook erg efficiënt. Ze bieden 8% meer energie per oppervlak in vergelijking met traditionele PERC-panelen. Daarnaast zijn ook deze panelen bestand tegen extreme omgevingsfactoren. Of je nu zonnepanelen op je woning of kantoor wil laten plaatsen, met de SunPower Performance panelen kies je voor schitterende kwaliteit aan een scherpe prijs. Na 25 jaar haal je nog 87% rendement uit deze panelen.

Solar Power Partners Shape
COMMERCIAL PICTURE 2 1
Zonnepanelen als oplossing voor bedrijven

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en industriële ondernemingen zijn zonnepanelen dé oplossing voor optimalisatie van energieverbruik. Al meer dan tien jaar ontwerpt en installeert SolarPower Partners industriële PV-installaties in Vlaanderen. Dankzij onze jarenlange ervaring slagen we er telkens in om de meest ecologische en economische oplossing te vinden voor elke klant.

Benieuwd wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen?

Solar Power Partners Shape

Onze tevreden klanten

“Zeer professioneel en betrouwbare firma. Verkoper kwam ter plaatse om de situatie tot in de puntjes na te kijken. Nadien ontvingen we een offerte op maat uit, volledig naar onze wens. Ook de mensen die de panelen kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en meer dan professioneel. Nadien werden we door de mensen op kantoor eveneens goed begeleid bij de aanvraag van onze premies. Ik zou hen zeker aanbevelen.”

- Familie Deock, Lombardsijde

“Na een aangename eerste gesprek hebben we steeds correcte en duidelijke informatie gekregen. Er was een probleem met de het type zonnepanelen dat we besteld hadden, maar SolarPower Partners heeft ons een gepaste en correcte oplossing voorgesteld.”

- Familie Falsche, Gent

“Zeer goede firma! voorbereiding was top zowel als afwerking en dienst na verkoop. Technisch betrouwbaar en houdt rekening met esthetiek!! Niets op aan te merken!”

- De heer Jurgen, Gistel

Omvormers

Omvormers zetten de opgewekte gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom. Ze zijn dus een cruciale schakel van je PV-installatie. Het is dan ook van groot belang om een goede omvormer te kiezen.

De omvormers van SolarEdge zijn gebaseerd op erg geavanceerde technologie. Daardoor geniet je twaalf jaar garantie op deze omvormers. Naast de omvormer levert SolarEdge ook een Power Optimizer die aan elk paneel gekoppeld wordt. Zo ben je zeker van een slimme installatie die gemiddeld 25% meer energie oplevert.

Solaredge

Het Duitse merk SMA is marktleider in omvormers en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dankzij de vooruitstrevende OptiTrac-technologie is een optimaal energierendement in alle omstandigheden verzekerd, zelfs bij gedeeltelijke schaduwinval. Je volgt de opbrengsten van je installatie eenvoudig op met de ingebouwde wifi-module.

1200px Logo SMA svg

Huawei is een toonaangevende leverancier van digitale informatietechnologie over de hele wereld. Meer dan een derde van de wereldbevolking doet een beroep op de diensten van Huawei. De omvormers van deze onderneming zijn state-of-the-art en het is eenvoudig om later een thuisbatterij aan je installatie toe te voegen, zonder hoge kosten.

Huawei Logo
Foto afgewerkt4
SunBeam: een solide oplossing voor platte daken

SolarPower Partners is trotse verdeler van Sunbeam Nova. Dankzij dit slimme montagesysteem voor platte daken, plaats je veilig zonnepanelen op platte daken. Benieuwd naar de voordelen van Sunbeam Nova?

 • Sunbeam Nova rust op brede poten waardoor de druk op het dak beperkt blijft.
 • Sunbeam Nova ondersteunt zonnepanelen over de volledige korte zijde en niet alleen op de hoeken. Hierdoor is het risico op schade beperkt.
 • Sunbeam Nova bestaat volledig uit metaal, waardoor alle delen onderling geleidend met elkaar zijn verbonden.
 • Nooit meer kabels en connectoren die in het water hangen, dankzij de handige kabelclips.
Solar Power Partners Shape
Spp batterijsysteem
Word energie-onafhankelijk met een thuisbatterij

Velen dromen ervan om onafhankelijk te worden van het elektriciteitsnet. Met zonnepanelen zet je een goede stap in deze richting. Door een slimme thuisbatterij toe te voegen aan je installatie kan je tegenwoordig al tot 80% onafhankelijk worden van het traditionele stroomnet. Met zo’n batterij sla je de opgewekte energie op en kan je er gebruik van maken wanneer het jou past. Een stroompanne op het reguliere net? Dat is geen probleem meer!

Solar Power Partners Shape
COMMERCIAL PICTURE 4 1

Hoe kunnen we
helpen?

COMMERCIAL PICTURE 4 1

Vraag uw gratis
offerte aan