SolarPower Partners biedt je een complete reeks elektrische oplaadpunten voor thuis, op het werk en voor openbare terreinen. Welk laadvermogen of welke functionaliteiten je ook verkiest, ons gamma is erg uitgebreid. Dankzij onze expertise in zonnepanelen en thuisbatterijen helpen wij je om je productie en gebruik te optimaliseren.

Solar Power  Partners Shape
C Pro 4426 kopie s

Als eigenaar van een elektrische auto is het belangrijk om te weten waar en hoe je jouw auto onderweg kan opladen. Bij SolarPower Partners beschikken we zowel over AC-laadpalen en DC -snelladers.

Heb je geen zonnepanelen, maar wel een elektrische of hybride wagen? SolarPower Partners slaagt erin om je beschikbare vermogen eerst voor je woning in te zetten. De laadsessie voor je wagen zal pas van start gaan wanneer er voldoende vermogen beschikbaar is.

Heb je interesse in een laadpunt, maar twijfel je nog welke optie het best bij je past? SolarPower Partners helpt je om de perfecte laadpaal te kiezen. Zo ga je de toekomst met een gerust hart tegemoet.

Solar Power Partners Shape

Onze tevreden klanten

"Vertegenwoordiger kwam ter plaatse kijken zodat alles technisch haalbaar was in tegenstelling tot een offerte sturen op afstand zonder bezoek. Zeer goede uitleg gekregen en hulp nadien om de premie aan te vragen. Zeer mooie installatie en tevreden klant!"

- De heer Rudy, Oudenaarde

"Zeer goed, installatie verliep vlekkeloos. Alles goed opgevolgd."

- Familie De Fonvent, Koksijde

"Contact met de verkoper was professioneel maar tegelijk aangenaam. Plaatsing was binnen de maand & de keuring was geregeld binnen de week na installatie. Ook de regeling met de netbeheerder verliep vlekkeloos. Zeer waardige installateur tussen de sommige 'cowboys' in deze materie."

- Familie Catteeuw, Oostduinkerke

“Na een aangename eerste gesprek hebben we steeds correcte en duidelijke informatie gekregen. Er was een probleem met de het type zonnepanelen dat we besteld hadden, maar SolarPower Partners heeft ons een gepaste en correcte oplossing voorgesteld.”

- Familie Falsche, Gent

“Zeer professioneel en betrouwbare firma. Verkoper kwam ter plaatse om de situatie tot in de puntjes na te kijken. Nadien ontvingen we een offerte op maat uit, volledig naar onze wens. Ook de mensen die de panelen kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en meer dan professioneel. Nadien werden we door de mensen op kantoor eveneens goed begeleid bij de aanvraag van onze premies. Ik zou hen zeker aanbevelen.”

- Familie Deock, Lombardsijde

“Zeer goede firma! voorbereiding was top zowel als afwerking en dienst na verkoop. Technisch betrouwbaar en houdt rekening met esthetiek!! Niets op aan te merken!”

- De heer Jurgen, Gistel

Solar Power Partners Shape
Benieuwd naar de voordelen van een eigen laadstation?
  • Bespaar op je factuur: publieke laadpalen zijn vaak dubbel zo duur.
  • Een laadpaal heeft een hoger laadvermogen dan een traditioneel stopcontact.
  • Krijg inzicht in je stroomverbruik. Laat je slimme laadpaal communiceren met je wagen én je woning.
  • Laad sneller, veiliger en wanneer het je past.
  • Particulieren komen sinds 1 september 2021 in aanmerking voor een belastingaftrek van 45%, of maximaal € 1.500 per laadpaal. Bedrijven kunnen tot 200% fiscaal aftrekken in een eerste fase.
  • De verbruikte stroom die je via je eigen laadstation opwekt, kan je inbrengen voor terugbetaling door je werkgever.

Als toonaangevende speler in de hernieuwbare energie zijn wij altijd op zoek naar de beste producten en partners. Voor e-mobiliteit werken wij dan ook met NewMotion en Alfen.

Contacteer ons tijdig voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. De leveringstermijnen voor laadpalen lopen op, dus geef ons een seintje voor je elektrische of hybride wagen geleverd wordt.

Solar Power Partners Shape
COMMERCIAL PICTURE 4 1

Hoe kunnen we
helpen?

COMMERCIAL PICTURE 4 1

Vraag uw gratis
offerte aan