Met een warmtepomp is het gebruik van fossiele brandstoffen verleden tijd. Deze verwarming van de toekomst is volledig natuurlijk: de opgewekte energie is namelijk van nature te vinden in de grond, de lucht of het water. SolarPower Partners verdeelt duurzame lucht-lucht warmtepompen. Zo verwarm en koel je jouw woning op een milieuvriendelijke manier. Al wat je nodig hebt, is een elektriciteitsaansluiting. Interesse of nood aan advies? We helpen je graag verder.

Solar Power Partners Shape
Solar 2021 A92 I1856
Hoe werkt een duurzame warmtepomp?

De naam doet het al vermoeden: een lucht-lucht warmtepomp verpompt warmte tussen de buiten- en binnenlucht. Deze warmtepomp airco bevat twee units. De buitenunit zuigt de buitenlucht aan met behulp van een ventilator en zorgt ervoor dat je kan verwarmen. De binnenunit blaast dan weer warme of koude lucht in je woning. Dankzij een lucht-lucht warmtepomp geniet je het hele jaar door van de ideale temperatuur.


Solar Power Partners Shape

Onze tevreden klanten

“Na een aangename eerste gesprek hebben we steeds correcte en duidelijke informatie gekregen. Er was een probleem met de het type zonnepanelen dat we besteld hadden, maar SolarPower Partners heeft ons een gepaste en correcte oplossing voorgesteld.”

- Familie Falsche, Gent

“Zeer professioneel en betrouwbare firma. Verkoper kwam ter plaatse om de situatie tot in de puntjes na te kijken. Nadien ontvingen we een offerte op maat uit, volledig naar onze wens. Ook de mensen die de panelen kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en meer dan professioneel. Nadien werden we door de mensen op kantoor eveneens goed begeleid bij de aanvraag van onze premies. Ik zou hen zeker aanbevelen.”

- Familie Deock, Lombardsijde

“Zeer goede firma! voorbereiding was top zowel als afwerking en dienst na verkoop. Technisch betrouwbaar en houdt rekening met esthetiek!! Niets op aan te merken!”

- De heer Jurgen, Gistel

Solar Power Partners Shape

Een warmtepomp laten installeren? Dat is besparen!

Warmtepompen zijn niet alleen energiezuinig en milieuvriendelijk, je bespaart er ook aanzienlijk mee. De lucht-lucht warmtepompen van SolarPower Partners zijn bijzonder energiezuinig. Zelfs bij lage buitentemperaturen renderen ze optimaal en ze stoten nauwelijks CO₂ uit. Op zoek naar een slimme investering om je woning of onderneming futureproof te maken? Met een warmtepomp verwarm je duurzaam en koel je tegelijk je energiefactuur af!

Solar Power Partners Shape

Airco's

Een airconditioning of airco installatie in de vorm van een lucht-lucht warmtepomp is in 2021 uitermate geschikt als koeling en verwarming van de woning.

Om optimaal met energie om te gaan is het voornaam dat de warmtepomp airco installatie correct uitgevoerd wordt. Zo heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw airconditioning installatie!

Sterke merken voor airco's

Regel thuis je eigen klimaat met de energiezuinige airco van LG. Geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met ruime instelmogelijkheden.

Bovendien wordt jouw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

LG

Je huis is je thuis. Bewaar de rust in je huishouden met onze krachtige en efficiënte koelsystemen met geruisloze invertercompressoren. Onze apparaten zijn ook uitgerust met de nieuwste technologie, wat zorgt voor lagere elektriciteitsrekeningen en een positieve impact op het milieu. Met Tosot kunnen u en uw dierbaren altijd een comfortabel huis ervaren.

Pngegg

Een van de grootste producenten betreft airco’s is Maxicool. Ze hebben al een groot scala aan verschillende modellen op de markt gebracht. Het merk is ideaal wanneer u op zoek bent naar iets wat voordeliger is met een goede kwaliteit.

Maxi Cool logo mobiel

Daikin staat steevast voor innovatie en ontwikkeling. Hun maatschappelijk engagement laat Daikin duidelijk zien door hun milieuvriendelijke producten zoals warmtepompen en het gebruik van nieuwe koelmiddelen zoals R32. Daikin airco is tegenwoordig op verschillende markten actief. Zo is Daikin het meeste gekend voor zijn innovatieve en energiezuinige airco systemen met maar sinds 2006 is het ook een voor trekker van de lucht water warmtepomp, Altherma. Al sinds het ontstaan in 1973 is Daikin Europe bezig met industriële koeling onder de noemer ijswater of chillers. Ook commerciële koeling met hun VRV producten behoren sinds 1982 tot hun kernactiviteiten.

Daikin

Duurzame warmtepompen die de klassieke verwarmingssystemen uitdagen. Want verwarmen en koelen met een warmtepomp maakt een wereld van verschil.
Verwarming, airco en luchtzuiveraar in 1. Geniet op elk moment van een aangepaste omgevingstemperatuur en gezonde binnenlucht.

MENTALL VERISOL WARMTEPOMPEN MITSUBISHI
Solar Power Partners Shape

Warmtepompboilers

De warmtepompboiler is een speciaal type warmtepomp dat gebruik maakt van de omgevingslucht of ventilatielucht in de woning om je sanitair water op te warmen. Het is een energiezuinige en milieuvriendelijke soort boiler. De warmtepomp verbruikt zelfs tot drie keer minder dan de traditionele elektrische boiler en is dus heel erg voordelig.

Bespaar ook op gas of stookolie door een warmtepompboiler te combineren met zonnepanelen.

Aur

Auer

Met meer dan 120 jaar ervaring, biedt het Franse Auer een breed scala aan verwarmings- en warmwateroplossingen. Auer produceert hoogwaardige producten die energie besparen, eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk zijn. Door hun sterk ecologische aanpak, voldoen alle producten aan de eisen van de meest recente Europese verwarmingsregelgeving. Dankzij hun multi-energieoplossingen (gas, brandstof, hernieuwbare energiebronnen) kan Auer de juiste oplossing voor u bieden om uw comfort en welzijn te garanderen.

Solar Power Partners Shape
COMMERCIAL PICTURE 4 1

Hoe kunnen we
helpen?

COMMERCIAL PICTURE 4 1

Vraag uw gratis
offerte aan