Al meer dan tien jaar ontwerpt en installeert SolarPower Partners industriële PV-installaties in heel Vlaanderen. Dankzij onze jarenlange ervaring bouwden we heel wat expertise op in de zonnepanelenindustrie. Zo kunnen we al onze klanten de voordeligste oplossing aanbieden.

We hebben zeven vestigingen die verspreid zijn over heel Vlaanderen. Doordat we onze panelen in groep aankopen, staan we gekend om onze scherpe prijzen.

9050 gentbrugge 9050 gentbrugge weverbos pv3

Zonnepanelen voor je onderneming: een slimme investering

De energieprijzen in België swingen de pan uit. Ook als ondernemer ontsnap je niet aan de hoge energiefacturen. Zelf voorzien in de elektriciteit voor het dagelijkse reilen en zeilen van uw bedrijf is bijgevolg absoluut een slimme investering. Zonnepanelen zullen je energiekosten aanzienlijk verminderen. Daarbovenop zijn ze erg milieuvriendelijk en duurzaam. Je verdient de kosten voor je zonnepanelen op korte termijn dus al terug.

Verklein je ecologische voetafdruk

Verklein je ecologische voetafdruk

Bespaar op je energiefactuur

Bespaar op je energiefactuur

Zonnepanelen met Tier 1-rating

Zonnepanelen met Tier 1-rating

Tot 40 jaar all-in garantie

Tot 40 jaar all-in garantie

Solar Power Partners Shape
DSC00186
Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Op zoek naar een partner voor duurzame energieprojecten? Bij SolarPower Partners ben je aan het goede adres. We tekenen elk voorstel uit en we maken telkens een rentabiliteitsstudie op. Zo weet je meteen wat jouw investering zal opbrengen en binnen welke termijn.

We streven ernaar om een langdurige vertrouwensrelatie op te bouwen met alle klanten. Daarom bieden we elke onderneming een totaaloplossing aan. Je kan bij ons niet alleen terecht voor een netstudie, de bordenbouw, de plaatsing van een HS-cabine, PV-installatie en laadpalen, maar ook voor monitoring en een onberispelijke dienst na verkoop. We werken enkel met hoogwaardige materialen en investeren bewust in een goede relatie met al onze leveranciers.

Solar Power Partners Shape

Onze tevreden klanten

“Zeer professioneel en betrouwbare firma. Verkoper kwam ter plaatse om de situatie tot in de puntjes na te kijken. Nadien ontvingen we een offerte op maat uit, volledig naar onze wens. Ook de mensen die de panelen kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en meer dan professioneel. Nadien werden we door de mensen op kantoor eveneens goed begeleid bij de aanvraag van onze premies. Ik zou hen zeker aanbevelen.”

- Familie Deock, Lombardsijde

“Na een aangename eerste gesprek hebben we steeds correcte en duidelijke informatie gekregen. Er was een probleem met de het type zonnepanelen dat we besteld hadden, maar SolarPower Partners heeft ons een gepaste en correcte oplossing voorgesteld.”

- Familie Falsche, Gent

“Zeer goede firma! voorbereiding was top zowel als afwerking en dienst na verkoop. Technisch betrouwbaar en houdt rekening met esthetiek!! Niets op aan te merken!”

- De heer Jurgen, Gistel

"Zeer goed, installatie verliep vlekkeloos. Alles goed opgevolgd."

- Familie De Fonvent, Koksijde

"Contact met de verkoper was professioneel maar tegelijk aangenaam. Plaatsing was binnen de maand & de keuring was geregeld binnen de week na installatie. Ook de regeling met de netbeheerder verliep vlekkeloos. Zeer waardige installateur tussen de sommige 'cowboys' in deze materie."

- Familie Catteeuw, Oostduinkerke

"Vertegenwoordiger kwam ter plaatse kijken zodat alles technisch haalbaar was in tegenstelling tot een offerte sturen op afstand zonder bezoek. Zeer goede uitleg gekregen en hulp nadien om de premie aan te vragen. Zeer mooie installatie en tevreden klant!"

- De heer Rudy, Oudenaarde

Solar Power Partners Shape
COMMERCIAL PICTURE 4 1

Hoe kunnen we
helpen?

COMMERCIAL PICTURE 4 1

Vraag uw gratis
offerte aan