Verhoog de waarde van je huis
Verlaag het e-peil van je woning
Verklein je ecologische voetafdruk
Bespaar op je energiefactuur

Ben je die hoge energiefacturen beu? Dan zijn zonnepanelen dé oplossing. Je wekt er niet alleen zelf je energie mee op, het is bovendien een duurzame investering die je snel terugverdient. SolarPower Partners is SunPower Premium Partner, waardoor we onze klanten kwalitatief hoogstaande zonnepanelen kunnen aanbieden.

We hebben zeven vestigingen die verspreid zijn over heel Vlaanderen. Doordat we onze panelen in groep aankopen, staan we gekend om onze scherpe prijzen.

Solar Power Partners Shape
Solar Power  Partners Shape Zonnepanelen

Op zoek naar een slimme investering? Word energieproducent!

De energieprijzen stijgen en verbetering lijkt niet meteen in zicht. Door te investeren in groene technologie neem je het heft in eigen handen. Interesse om energieproducent te worden? Met een energie-installatie die voorzien is van kwalitatieve zonnepanelen wek je zelf energie op voor je woning of bedrijfspand. Zo ben je helemaal klaar voor de uitdagingen van de toekomst.

Benieuwd welke totaaloplossingen wij jou kunnen bieden en hoeveel zo’n investering bedraagt? We werken met plezier een voorstel op maat voor je uit.

Solar Power Partners Shape

Onze tevreden klanten

“Zeer goede firma! voorbereiding was top zowel als afwerking en dienst na verkoop. Technisch betrouwbaar en houdt rekening met esthetiek!! Niets op aan te merken!”

- De heer Jurgen, Gistel

“Na een aangename eerste gesprek hebben we steeds correcte en duidelijke informatie gekregen. Er was een probleem met de het type zonnepanelen dat we besteld hadden, maar SolarPower Partners heeft ons een gepaste en correcte oplossing voorgesteld.”

- Familie Falsche, Gent

“Zeer professioneel en betrouwbare firma. Verkoper kwam ter plaatse om de situatie tot in de puntjes na te kijken. Nadien ontvingen we een offerte op maat uit, volledig naar onze wens. Ook de mensen die de panelen kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en meer dan professioneel. Nadien werden we door de mensen op kantoor eveneens goed begeleid bij de aanvraag van onze premies. Ik zou hen zeker aanbevelen.”

- Familie Deock, Lombardsijde

"Zeer goed, installatie verliep vlekkeloos. Alles goed opgevolgd."

- Familie De Fonvent, Koksijde

"Contact met de verkoper was professioneel maar tegelijk aangenaam. Plaatsing was binnen de maand & de keuring was geregeld binnen de week na installatie. Ook de regeling met de netbeheerder verliep vlekkeloos. Zeer waardige installateur tussen de sommige 'cowboys' in deze materie."

- Familie Catteeuw, Oostduinkerke

"Vertegenwoordiger kwam ter plaatse kijken zodat alles technisch haalbaar was in tegenstelling tot een offerte sturen op afstand zonder bezoek. Zeer goede uitleg gekregen en hulp nadien om de premie aan te vragen. Zeer mooie installatie en tevreden klant!"

- De heer Rudy, Oudenaarde

Solar Power  Partners Shape
Optimaliseer je energieverbruik met de community box!

Ken je de SolarPower Partners Community al? Het is het eerste Belgische virtuele netwerk dat duizenden gezinnen en bedrijven verbindt die groene stroom produceren. Heb je meer energie nodig dan je zelf hebt opgewekt? Dan staat de community box voor je klaar! In deze video vertellen we meer over de voordelen en mogelijkheden van de community box.

  • Optimaliseer je energieverbruik
  • Word minder afhankelijk van het elektriciteitsnetwerk, reguliere leveranciers en stijgende prijzen
  • Zet je thuisbatterij in op de meest efficiënte manier
  • Bespaar aanzienlijk op je energiefactuur
  • Verkoop je overschot aan de community en maak winst
  • Help overbelasting van het elektriciteitsnet voorkomen
DSC00064

Premies en fiscale voordelen

Wie kiest voor duurzame investeringen, heeft recht op premies en fiscale voordelen. Geen idee waar je recht op hebt of hoe je die premies correct aanvraagt? SolarPower Partners helpt je graag verder met begeleiding en advies. Neem gerust contact met ons op.

Solar Power Partners Shape

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Kwaliteit en eerlijkheid staan centraal bij alles wat SolarPower Partners onderneemt. Voor elke energiebehoefte en elk budget gaan wij op zoek naar de optimale oplossing. We zoeken daarbij de ideale verhouding tussen prijs en kwaliteit en communiceren duidelijk over alle mogelijkheden. Zelfs als jouw ideale oplossing minder interessant is voor ons, dan kiezen wij daar bewust voor. Zo garanderen we betrouwbaarheid voor al onze klanten.

Solar Power Partners Shape
COMMERCIAL PICTURE 4 1

Hoe kunnen we
helpen?

COMMERCIAL PICTURE 4 1

Vraag uw gratis
offerte aan